marți, 21 aprilie 2015

Activități

Întâlniri exclusiviste
Întâlnirile exclusiviste reprezintă o oportunitate a membrilor de a participa activ la dezbateri într-un grup restrâns cu oameni importanți din fiecare domeniu, oameni care conduc România, oameni care pot insufla viziuni, trăiri și alte cunoștințe necesare pentru dezvoltarea viitorilor tineri lideri, potențiali mentori și modele pentru fiecare student în parte.
Totodată, cu ocazia acestor întâlniri, studenții pot să se implice în discuții cu ambasadori acreditați la București, cu oameni importanți din Europa, Statele Unite ale Americii și alte state puternice la nivel mondial.

Internship-uri
Se vor efectua internship-uri atât în cadrul instituțiilor publice, cât și în cadrul unor companii importante din domeniul privat. Internship-urile vor fi pe o perioadă determinată, între 2 - 4 săptămâni.
Stagiile de practică vor oferi studenților posibilitatea de a acumula cât mai multe informații într-un cadru profesionist, dar și primitor.

Cercetare în domeniu
Acumularea competențelor în domeniul cercetării se va desfășura sub îndrumarea unui mentor. Vor fi abordate probleme punctuale ale societății, participanții având posibilitatea să le dezbată și să le soluționeze într–un cadru organizat. Rezultatul activității va fi regăsit pe platforma online și se va reflecta și în CV-ului studenților, aducându-i plus valoare.

Școală de vară – Leadership
Școala de vară reprezintă o oportunitate pentru participanți de a acumula competențe și de a-și dezvolta calitățile de lideri. Vor fi prezenți speakeri cu vastă experiență și expertiză în domeniul leadership-ului, lideri din diverse domenii, precum: administrație, business, media, diplomație, securitate națională etc.
Școala de vară se va desfășura pe parcursul unei săptămâni, într-o locație la munte, în luna august.

Schimburi externe
Tinerii implicați pot avea oportunitatea de a realiza schimburi de experiență cu diferiți parteneri din străinătate. Acestea se vor efectua cu scopul de a oferi și altă viziune tinerilor lideri despre managementul diferitelor domenii din alte țări, mai puțin sau mai mult dezvoltate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu